Bejelentkezés: +36-70/590-40-12
Szalon nyitvatartás: H-P 7-20 Sz 7-12
Cím: 6500 Baja, Deék F.u.6.A/2.

Az INFRATRAINER® - ről
Működési elv

Az új wellness gép, az INFRATRAINER, egy olyan fekvőkerékpár, mely PHILIPS által fejlesztett VITAE infra vonalsugárzók és egy mágnesterápiás készülék hatását egyesíti a maximális hatékonyság érdekében. Edzés közben az infrasugarak behatolnak a bőr alá, belülről felmelegítik, feloldják a zsírszöveteket és felszabadítják a méreganyagokat. A kerékpározás hatására a feloldott zsír könnyen átalakul energiává, a méreganyagok egy része rögtön az izzadsággal, a többi pedig a felgyorsult anyagcsere révén távozik a szervezetből. A MAGNETVITAL SYSTEM ezeket a pozitív hatásokat együttes módon, nagymértékben felerősíti és az edzés kiegészíti egy vitalitást javító mágnesterápiás programmal.

 Az infra fény

A világegyetem legjótékonyabb sugárzása, tökéletesen biztonságos minden élő szervezet számára. Az infrafény 2–25 mikrométer hullámhosszúságú fény, mely mélyen a bőr alá hatol, ahol hőenergiává alakul és az egész testben erős izzadást, méregtelenítést vált ki anélkül, hogy komoly hőérzetünk támadna, mint például napozáskor.

Magnevital System

Évszázadok, sőt, évezredek óta foglalkoztatja az embereket és az orvostudományt a mágnesek élettani hatása. Egzakt tudományok híján mágikus erőt, gyógyító hatást tulajdonítottak ezeknek a mindig különlegesen kezelt, és csodálatot kiváltó fémeknek. Még ha nem is tudták megmagyarázni az általuk kifejtett hatást, mégis minden esetben tényként kezelték: a mágneseknek gyógyító hatásuk van az emberi szervezetre. 
Az évek számának gyarapodásával szervezetünk apróbb jeleket, figyelmeztetéseket küld. Egyre sürgetőbbé, fontosabbá válik, hogy valamit tegyünk egészségünk megőrzése érdekében. A mágneses erőtérrel történő kezelés jótékony hatásával bizonyos folyamatok lassíthatók, a fájdalmak erőssége csökkenthető.
Például:
-A mágneses térhatás serkentőleg hat a vérkeringésre. Felgyorsul a létfontosságú anyagok (vitaminok, ásványi anyagok, nyomelemek, fehérjék) beépülése és ezzel párhuzamosan felgyorsul a káros anyagok ürítése, valamint ellenállóbbakká válunk a betegségekkel szemben. 
-A mágneses erőtér kiegyenlíti a szervezet átmeneti, vagy tartós energia hiányát, javítja a hajszálerek mikrokeringését, s ez által frissebbnek érezzük magunkat.
-A mágnesek hatásukat kifejtve a testünkben lévő ionokban csatornákat nyitnak meg, és ezáltal a sejtek tápanyag ellátása javul, ellenállóbbakká válunk a betegségekkel szemben.
-A mágneses erőtérrel történő kezelés mellékhatások nélkül képes lassítani a test romló folyamatait.


 
 
 
Személyre szabott edzés

 

Az INFRATRAINERREL végzett edzés teljesen személyre szabható. Az ébredési pulzus alapján állítható be a zsírégető tartomány, mely egy pulzusmérő óra segítségével tartható a megfelelő értéken. A pulzusszámot változtatni a beépített 9 fokozatú mágnesfék erősségének csökkentésével vagy növelésével lehet. A helyesen megállapított zsírégető tartomány garantálja a maximális súlycsökkenést és az izomlázmentességet. A vendég az edzés ideje alatt kényelmes, félig fekvő testhelyzetben, kerékpározás közben zenét hallgathat vagy filmet nézhet a beépített monitoron.

 

Hatásmechanizmus

Az INFRATRAINERBEN eltöltött 50 perc kellemesen telik, miközben szervezetünk minimum 600-800 kilokalóriát éget el, ami egy 13–17 km-es futótréningnek felel meg. Edzés során a súlyveszteség 80%-a víz, míg a további 20% összetétele: zsír, koleszterin, zsírban oldódó nehézfémek (ólom, higany, kadmium, alumínium) és bizonyos mérgező anyagok (dioxin, vegyszermaradványok stb.). Ilyen méretű méregtelenítő hatást korábban csak rendkívül megerőltető sportolásnál, például a maratoni futásnál figyeltek meg. Ezekből az adatokból is látható, hogy az INFRATRAINER hasonlóan gyors fogyasztó és méregtelenítő hatást ér el, mint például a hosszútávfutás, melyhez rendkívül jó erőnlét szükséges.


Mi történik a testeddel edzés közben?

- Az infrasugarak behatolnak a bőröd alá, melyek hőenergiává alakulnak át.
- A zsírégető krém célzottan helyi vérbőséget okoz, mely gyorsítja a zsírégetést.
- A kerékpározás miatt a feloldott zsír könnyen átalakul energiává.
- A méreganyagok verejtékezéssel távoznak, mely összegyűlik a fólianadrágban.


Ha kúraszerűen alkalmazod, fontos betartanod:

- Napi 2,5-3 liter víz fogyasztása
- Edzés alatt minimum 1-1,5 liter víz fogyasztása
- Heti 2-3 alkalom Infratrainer edzés
- Napi 4-5 jól megválsztott étkezés