Bejelentkezés: +36-70/590-40-12
Szalon nyitvatartás: H-P 7-20 Sz 7-12
Cím: 6500 Baja, Deék F.u.6.A/2.

Yeti Cryolipolízis készülék:


A valaha volt legfejlettebb készülék, amely a felesleges zsírsejteket egyszerű, természetes és biztonságos módon bontja le.


Hogyan működik a Yeti Cryolipolízis készülék a testformázásban?

A Yeti Cryolipolízis készülék a kontrollált hideg infúzió elvét követi a zsírszövetek eltávolításakor, hatékonyságát az is mutatja, hogy olyan eredményeket hoz, melyek az idő múlásával is állandóak. A Massachusetts Általános Kórház és a bostoni Harvard Egyetem (USA) kutatói által kifejlesztett módszert, a műtéti úton történő zsírleszívás valós alternatívájának tartják, azzal az előnnyel, hogy ez nem-invazív eljárás, így nem jelent kockázatot a páciens számára.

Amennyiben a bőr alatti zsírszövet hőmérsékletét egy meghatározott időtartamra -5 °C és -10 °C közé csökkentjük, akkor a zsírsejtek apoptózisának (programozott sejthalál) folyamata aktiválódik. A vákuummal ellátott speciális kezelőfejek lehetővé teszik a beszívott bőrfelület
egyenletes hűtését a Peltier-celláknak köszönhetően. A károsodott zsírsejtet, amely már nem képes ellátni a természetes funkcióját, a szervezet elnyeli, majd ezek a sejtek ismert metabolikus útvonalakon keresztül távoznak a szervezetből. 
A Yeti Cryolipolízis készülékkel a zsírsejtek 20-30%-ot meghaladó térfogat csökkenése érhető el minden egyes kezelés során.

Szolgáltatás:

A kriolipolízis egy olyan természetes, nem invazív módszeren alapszik, amely a zsírsejtek eltávolítására ösztönzi a testet, azzal, hogy kiteszi azokat egy hűtési folyamatnak. A Yeti készülék működésének két összetevője van: 1. a kezelőfej a vákuum segítségével magában tartja a kezelni kívánt bőrfelületet; 2. a kezelt bőrfelületet alacsony hőmérsékletre hűti. Köszönhetően annak, hogy a zsírsejtek érzékenyebbek a hidegre, mint más sejtek, a test inaktívnak érzékeli őket, ami apoptózist (programozott sejthalált) vált ki. Néhány héten belül a helyi zsírlerakódásnak akár a 25-30%-a is eltűnhet. 

Alkalmazási területek:                                            
A zsírpárnák vastagsága csökkenthető elsősorban:

 • has
 • derék
 • kar
 • fenék
 • hát, melltartó alatti terület
 • külső vagy belső comb
 • külső csípővonal területein

Egy területet havonta 1-szer lehet kezelni, mivel 3-4 hét mire az elhalt zsírsejtek az anyagcserével kiürülnek a szervezetből. A kezelés után 2 hétig ajánlott plusz 1 liter folyadék elfogyasztása az eddigi fogyasztásunkhoz képest.

A kezelések hatékonysága erősen növelhető a 2 kezelés közötti Infratrainer gép
használatával!!! Közvetlenül a zsírfagyasztás után 4-5 napig tilos az infraszauna, szauna, forró fürdő használata, de ezután ajánlott az Infratrainer gép használata, az anygcsere gyorsítás, bőrfeszesítés és cellulit eltűntetése érdekében. 


Apoptózis (programozott sejthalál):

A többsejtű organizmusokban azok a sejtek, amelyekre már nincs többé szükség vagy fenyegetést jelentenek az organizmusra, egy szigorúan szabályozott folyamat során eltávolításra kerülnek. Ennek a folyamatnak a neve az apoptózis vagy más néven fiziológiás sejthalál. Ez egy olyan folyamat, amely az életünk során a testünkben folyamatosan zajlik.

Az apoptózis folyamata extracelluláris és intracellularis molekuláknak köszönhetően aktiválódik. A folyamat speciális fehérjebontó enzimek által van szabályozva, amelyeket kaszpázoknak nevezünk, ezek váltják ki a speciális fehérjék szétesésének a folyamatát a sejtmagban és a citoplazmában. A sejt szétesik apró hólyagokra, amelyeket apoptotikus testeknek nevezünk, és amelyek végül eltávolításra kerülnek a fagociták által. A folyamat teljes egésze alatt, ellentétben a nekrózissal, a sejtmembrán sértetlen, így a sejt tartalma nem áramolhat ki.


A modulált vákuumos kriolipolízis hatásai:

A szelektív zsíreltávolítás annak a ténynek köszönhető, hogy a zsírsejtek kevésbé ellenállóak a hideggel, illetve az hideg által okozott sérülésekkel szemben, mint a felettük elhelyezkedő bőrfelület.

A zsírszövetet először a kezelőfej, a vákuum hatás segítségével beszívja, majd alacsony hőmérsékletre hűti. A zsírsejtek kikristályosodnak, így a szervezet inaktívnak tekinti őket elindítva így az apoptózis folyamatát. A bőr nem károsodik a hideg hatására köszönhetően egy a fagyást megakadályozó membránkendő használatának. Ezen felül a vákuum modulációja folyamatos masszázst biztosít, amely elősegíti a bőr vér- és oxigénellátását.
Három nappal a kezelés után megfigyelhető a gyulladásos sejtek beáramlása. A gyulladásos folyamat általában a 14. napon tetőzik, amikor a zsírsejteket körülvették a hisztiociták, a neutrofilok, a limfociták és más mononukleáris sejtek. A kezelés utáni 14-28. napon a makrofágok és más fagociták körülveszik, beborítják és felemésztik a zsírsejteket. Négy héttel a kezelés után a gyulladás és zsírsejtek száma csökken. Egy kezelés után a zsírsejtek csökkenése eléri a 25%-ot.     A szervezetben lévő zsírsejtek száma a folyamat végén stabilizálódik: az önmagában felhalmozott zsír mennyisége változik. Így a kriolipolízissel végzett zsírsejt eltávolítás tartós tud lenni, és ha egy egészséges életvitellel és egy helyes étrenddel van párosítva, akkor a zsírsejtek későbbi térfogat növekedése is elkerülhető. A helyi zsírszövetek eltávolítása utáni állapot tartós marad.


Testünk, a lelkünk tükre! Lelki komfortunk nagyban befolyásolja egészségi állapotunkat! Orvosként ezért tartom fontosnak támogatni mindazt a technológiát, ami segít számunkra elérni a megfelelő esztétikai hatást. A kriolipolízis a non-invazív (műtétet vagy tűszúrást nem igénylő) kezelések közül az egyik kimagaslóan innovatívnak tartott eljárás. Fájdalom, diszkomfort érzet nélkül segít elérni a jobb megjelenést. Nem igényel helyi- vagy általános érzéstelenítést, és lábadozási időt sem. A zsírsejtek lehűtésével (a zsírsejtek kevésbé ellenállóak a hideggel szemben, mint az azokat körülvevő szövetek) a zsírsejteket bontja vízzé, zsírsavakká, glicerinné. Ez a folyamat centikben mérhető zsírszövet csökkenést eredményez.
A kezelés ellenjavallt:

 • Pacemaker és/vagy beültetett elektronikus eszköz
 • Fém protézis vagy beültetett eszköz a kezelni kívánt terület közelében
 • Terhesség és szoptatás
 • Dermatitisz, herpesz, ekcéma és más bőrbetegségek
 • Bőrirritáció, nyílt seb vagy fertőzés a kezelni kívánt bőrfelületen
 • Anyagcserebetegség
 • Daganatos megbetegedések
 • Krónikus légzési elégtelenség
 • Vese és/vagy máj elégtelenség
 • Spasztikus bénulás
 • Sérv és/vagy divertikulitisz
 • Epilepszia
 • Hideg agglutinin betegség
 • Perifériás keringési elégtelenségről
 • Neuropátiás zavarok, mint posztherpeszes neuralgia vagy diabéteszes neuropátia
 • Krioglobulinémia
 • Hidegkiütés
 • Haemoglobinuria
 • Raynaud szindróma
 • Fagyási sérülés
 • Visszér, visszérgyulladás, visszér-thrombózis
 • Szívbetegség
 • Problémás megjelenésű anyajegy
 • Kiskorúak, kivéve orvosi javaslattal


Referenciák:


Árlistánkat az alábbi gombra kattintva találod:

A kezelés menete a gyakorlatban:

Mi fog történni velem nálatok,  ha bevállalom a zsírfagyasztó kezelést?  


1️⃣ Először is elolvasod honlapunkon az infokat a Yeti zsítfagyasztó kezelésről vagy felhívsz telefonon, ahol részletes tájékoztatást kapsz a kezelésről és az árakról is 📲 +36-70/940-72-42

2️⃣ Bejelentkezel vagy telefonon, vagy Facebook vagy Instagram oldalunkon üzenetben 

3️⃣ Megérkezel szalonunkba a Yeti kezelésre, ahol személyesen is kapsz tájékoztatást arról,  hogy mi fog történni veled, milyen folyamatok fognak lejátszódni a testedben ennek az orvos esztétikai kezelésnek köszönhetően, mik a tanácsaim kezelés utánra, mik az ellenjavallatok, hány kezelést javaslok ahhoz, hogy elérd a célodat… stb

4️⃣ Testsúly mérés, majd sziluett mérés. (Szabaddá kell tenned azt a területet, amit kezeltetni szeretnél majd körbemérlek. )

5️⃣ Lefekszel a fertőtlenített, tiszta kezelőágyra ( Nem kell teljesen levetkőzni, csak azon a területen, amit kezelünk) 

6️⃣ Letakargatom a rajtad maradt ruháid, hogy még véletlenül se kenjük össze

7️⃣ Rád helyezem a speciálisan erre a gépre gyártott membrán kendőket,  amik megvédik a bőrödet a fagyástól. Bevallom, ez a legkellemetlenebb része az egész folyamatnak, mert akárhogy melengetem, ez a kendő mindig hideg marad..🙄🥶

8️⃣ A membrán kendőkre fóliát helyezek, ez védi meg a gép vákuum fejeit a membrán zselétől. 

9️⃣ Bakapcsolom a Yeti Cryolipolysis készüléket, beállítom a kezelés idejét, a vákuum erősségét, a fagyasztás mértékét, elindítom, majd a 2 vákuum fejet a kezelni kívánt területre felhelyezem, és rögzítem. 

A vákuum hatására a kezelőfej magába szívja a területet, amire ráhelyeztem, majd elindul a hűtési folyamat. Ez egyáltalán nem fáj, még csak nem is kellemetlen, viszont garantáltan hideg! 🧊

🔟 Betakargatlak, kapcsolok neked zenét, hogy relaxálhass, de ha inkább  beszélgetnél közben, akkor veled maradok.  50 percig lesz rajtad a 2 kezelőfej. 

1️⃣1️⃣ Az utolsó percekben jelez a gép, hogy nemsokára megáll, majd az idő lejártával sípolást hallasz, és a vákuum elenged. Ezen a ponton megkönnyebbülsz. 😁

1️⃣2️⃣ Leszedem a kezelőfejeket, majd a fóliákat és a membránkendőket rólad. 

1️⃣3️⃣ Letörölgetem a membrán zselét a bőrödről, majd együtt csodálkozunk, hogy milyen szép piros lett a bőröd, ahol a vákuum beszívta. Ne aggódj, ez a bőrpír 10-20 percen belül elmúlik, viszont a tapasztalatom az, hogy a hideg érzet akár egy órán át is kitart.. ❄️

1️⃣3️⃣ Készen vagy, felöltözhetsz. 🤩